"Palaamme takaisin kaupunkiin, jolla on jumalan kasvot." [maskit|singerit|circulez]
Catie

Pummipenkki
häviäjät
calender

Never say never.. [28 Dec 2003|03:05pm]
[ music | Moby: Porcelain ]

A guess I'm not going anywhere for a year.

Se kuulostikin liian hyvältä tullakseen toteutumaan.

Mie en halua enää kirjoittaa mihinkään, haluan kadota.

edit: poistelin immeisiä friends listoilta, kun eivät ole kovin aktiivisia, käytännössä kuolleita.
+ uusi mailiosoite: jacklyn_drei@hotmail.com

.

paint?

Da-dii-da-daa-da-dii-da-duu. [26 Dec 2003|02:01pm]
[ music | Don huonot: Vedenalaiseen kaupunkiin ]

Everbody's doing it, we don't care. )

Filosofinen (?) kysymys: Jos metsässä on puu ja se puu kaatuu ja kukaan ei ole kuulemassa niin lähteekö siitä ääntä?

.

4 washed off the mask| paint?

Joulupukin orjatyövoimaa.. [22 Dec 2003|05:42pm]
[ mood | väsyväsy ]

Tiedättekö..minä joudun paketoimaan tämän perheen jokaikisen joululahjan. Jopa omani. Varsin turhauttavaa ja tylsää, minä en jaksa enää. Se homma on aina langennu mulle joka vuosi niin nytten alkaa jo tympiä. Meni hermot yhden oman pakettini kanssa niin hain siivouskomerosta maalarin teippiä ja kiersin paperin riekaleen ympärille ja voila, son siinä. Suatana.

Kävin tänään kirjastossa, lainasin kivan kasan lp:itä. Sini on pipi niin se ei päässy kuuntelemaan. enkä mä ois oikeestaan ehtinytkään kun oli kaikennäköstä duunia. Kävin Elinan kanssa kaffilla ja käytiin sen kanssa ostamassa Aliisalle lahja, siis Ellu osti Aliisalle, emmie. Tulin kottiin ja paketoin Anan ja Emman lahjat ja kävin viemässä Emmalle lahjan ja sain siltä kivan paketin ja toisen Analle vietäväksi. Raukka pien oli vähän räkäpäänä kuulemma, Emma siis. Emman ilme oli kyllä hassu kun käskin pistämään sen toisen paketin jääkaappiin. Höhöö. Nyt pitäisi enää käydä illemmalle Analle viemässä. On se kato niin hirvee matka ku jotain 150 metriä ehkä pitäs kävellä, mutta ei millään jaksais:p Mutta ku siellä o 25 astetta pakkasta!! Nee.

Lisäksi miun niskoihin sattuu edelleen ja nyt myös selkään. "Vanhuus ei tuu yksin", sanoisi mamma. Ei saa kertoa äipälle.

Nymmie meen ja rysähän tohon nojatuoliin ja tapan selkärankani ja sitä ennen isken Siekkareita levysoittimmeen ja löhhöön siinä ja oon vaa.

Nih.

.

paint?

Rock'n'roll dreams from the recordmachine! [20 Dec 2003|08:47pm]
[ mood | elämäni omituisin päivä ]
[ music | Maukka Perusjätkä: Säpinää ]

Olen liekehtivä pieni (punk)orava:D Isoveli tuli tänään ja toi mukanaan levysoittimeen neulan+kaikki lp:nsä. Ensin ei meinattu saada tuota antiikkista vehjettä toimimaan, veli kerkes jo kirota, että 'helevatan jenkkalaite', jolle mie nauroin. Mutta oikeesti vähänkö tää on ihan mahti vehje, jumalattomat voluumit. "These go to eleven!!" (ai niin Ellulla on vielä lainassa miun Spinal Tap, prkle) Luukutin Sex Pistolsia : Never mind the bollocks! (or the neighbours:DD) Ja Madnessia. Lisäksi veli toi mulle sen tuntolevyt ja sen AC/DC:n ja digikameran, joka mun pitää vielä itse paketoida. Tyhmää eikö? Mutta ei valiteta *hikipisara*

Maanantaina kyllä juoksen heti kymmeneltä kirjastoon (jos se ny sillon ees aukiaa) ja lainaan jumalattoman kasan kaikkia huippuja vinyyleitä. Ella Fitzgeraldia!! Sielun veljiä, Depeche modea, Iggy Poppia ja ties mitä huippua. Ja soitan Sinin tänne kuunteleen. Ollaan vinguttu kirjaston vinyylien perään syksystä asti ainaskin, mutta kummallakaan ei ollut levysoitinta toiminnassa niin vaikea lainata.

Ei hitsi kun on ihan kesäolo. Tahtoo mennä juoksemaan pitkin maita ja mantuja, syödä mehujäätä, makkaraa festareilla, mennä satamaan Seilarille ja katsoa merta ja jutella ja elvistellä aurinkolaseilla ja nauraa. Ja valvoa kolmeen asti yöllä, katsoa Baddingiä nyysityssä nojatuolissa ja kirjoittaa ajatuksiaan ylös että aamulla muistaisi ne. Ja kävellä illalla rannassa ja katsoa auringonlaskua ja kuunnella Tehosekoitinta korvalappustereoista ja istua jammu penkillä. Soittaa ihmisille, sosiaalisuusmoodi päällä, pälä pälä pälä. *huokaus* We love the winter, it brings us closer together. Voisin hirttää Wiren palleistaan kattoon tuosta hyvästä. Höyhenbooalla, suatana!

Veli näyttää hassulta kun sillä on nyt silmälasit. "Vanhuus ei tuu yksin", sannoo äitee usein. Ja tuo penska on yhtä ärsyttävä kuin aina ennenkin. Heti ensimmäisenä kun näki minut niin sano että katoppa tänne ja näytti pienen pientä keskisormeaan. Alko naurattaan ja näytin sille kieltäni. Eilen toivoin, että joku pahoinpitelisi mua, nyt on se pahoinpitelijä sitten täällä..se niin tykkää jahista ja muksia mua. Minä en juuri nyt välittäisi moisesta. Kyl se siitä suttaantuu ajan kanssa.

Digikameraa pystyn käyttämään vasta aattoiltana ja nyt on hirmunen halu ottaa kuvia. Räyh räyh Finland Finland! *puree pleikkarin muistikorttia* Juu-juu justiinsa juu, eihän se juhla itsekseen tuu..

Nyt Uutisvuoto!

.

7 washed off the mask| paint?

"Te voitte luulla, että vitsailen, mutta minä olen vakava herra." [12 Dec 2003|09:19pm]
[ mood | arvanet ystäväni ]
[ music | YUP: Hajota ja Hallitse 1993-2001 ]

Ei kestä tätä. Nuppi sekoaa ilman mitään oleellista, todellista, järkiperäistä syytä. Vaan mitä me syillä, kun meillä on seuraukset. Ja jos ei seurauksia, niin sitten ei ole mitään. Ei mitään. Käsitättekö te? Minulla ei ole mitään, muuta kuin oma sekainen mielini mielikuvineen ja mielitekoineen, mahdottomuuksineen ja pettymyksineen. Romantikon perseet olalle perjantai. Hah, sanon minä. Tahdon menettää hallinnan ja tajuntani, mikä ei ole millään muotoa mahdollista juuri nyt. Sekös vasta hulluksi tekee. Hulluuden hukka. Jossakin vaiheessa aloin taas elämään sitä jotain mielikuvaani jota kutsun hyväksi hypnoosiksi. Hullujen huoneen sunnuntai päivää nimittäin. Kumpa voisin viettää loppupäiväni siellä, missä soivat hassut laulelmat ja mehua ja pullaa saa arkena ja sunnuntaina. Sekä pieniä punaisia kapseleita, jotka myhäilevät hassusti matkalla vatsaan.

Tiedättekö missä minä voisin olla nyt? Voisin olla juuri siellä, missä ihmiset ovat hurmaavimmillaan, huumori kukkii ja hauskaa riittää aina sulkemisaikaan asti. Sen jälkeen horjuisin onnesta hullaantuneena läpi kaupungin kunnes väsyn jonkun eteiseen uniseen. Vaan mitä se on? Harhakuvaa, kaikki vaan. Sinäkin olet, usko pois. Todellisuus on tästä kaukana, niin kaukana kuin tähdet taivaalla ja kuu joka vittuillakseen viileässä yössä tuossa virnuilee.

Oletteko koskaan ajatelleet niitä "mitä jos"-ajatuksia. Minä käyn "mitä jos"-ajatusten voimalla. Itsensä kituuttamista se osin on, järkevää ei ainakaan. "No ole sitten tyhmempi", tuo minulle kerran sanoi. Hyvin sanoikin, tuo vähemmän viisas ystäväni. Missä nyt lekotteleekaan, ei ainakaan Bahamalla, trooppisen ilmaston armoilla vaan yössä kylmässä niinkuin minäkin silloin. Eksymässä elämästä, löytämässä lohtua.

Ehkei kaikki tämä ole sitä mitä luulet. On tuo veikko vain viekas naapuri.

.

5 washed off the mask| paint?

Voi vitja. [11 Dec 2003|03:09pm]
[ mood | pois ]

Suunnitelmani loman suhteen ovat vaakalaudalla ja keikkuvat pahasti. Veli suunnitteli, että ne olisivat uudenvuodenkin täällä, joka tarkoittaa taas etten saa ilmaista kyytiä etelään. Voi Allun homohiukset..mitä minä sitten teen? Rahaakaan ei ole muutenkaan ellei setä ole kiltti ja anna avustusta niin kuin viime jouluna. Pelkään pahoin ettei anna. Skeptikko.

Tuli taas tänään todistettua, että ei ikinä kannata heittää mitään pois, koska myöhemmin katuu sitä. Niin kuin nyt. *hakkaa päätään seinään* I never do anything right..

Toivottavasti huomista ei tule koskaan. Tiedän menettäneeni mahdollisuuteni. There's nothing I can do about it. Voin katsoa vierestä ja kärsiä epätoivossa. Sellofaania, väärinymmärettyä ja käsitettyä. I'm so fake.

Kumpa olisin hullu. Sanotaan, että hullut ja vammaiset elävät onnellista elämää. Kun eivät tiedä todellisuudesta, elävät haluamaansa elämää. Myssy kertoi skitsofreenikko sedästään, joka istuu kuistilla ja selittää koko ajan jotain hassuja juttuja ja nauraa itsekseen aivan hirveästi. Selittää useasti, että on ostanut omakotitalon ja veneen Pulkkilasta ja muuta. Se on aika surullista, mutta ainakin se on onnellinen. Ei siltä mitään puutu. Paitsi todellisuudentaju.

I don't care if you don't want me
'Cause I'm yours, yours, yours anyhow.
Yeah, I'm yours, yours, yours.
I love you. I love you.


Taas eräs niistä hetkistä kun tahtoisin nukkua ikuisesti tai hypätä ikkunasta ulos ja lentää kauas pois.

.

2 washed off the mask| paint?

Minulla on pedon kita. [04 Dec 2003|04:36pm]
[ mood | kitalaki ]
[ music | Madonna: Sanctuary / Bedtime story ]

Näin viime yönä unta. Oli uusi vuosi ja mie olin sitten Marin tykönä ja Anukin oli siellä. Hoksasin sitten, että Tehosekoittimella on keikka Torvessa. Mie sitten ylipuhuin Marin, että mennään sinne. Mie lainasin Akan henkkareita ja silmälaseja..mehän näytetäänkin melkeen samalta..Pääsin sitten sisään kuitenkin. Mari otti kuvia kun mie pokoilin ihan kympillä. Ja mie otin kuvia kanssa uudella digikamerallani. Ne soitti C'mon baby yeahin ainakin viisi kertaa! Sitten kun aamulla heräsin niin se yllättävästi soi päässäni:)

Huomiseksi pitää kirjoittaa essee tasalämpöisistä ja vaihtolämpöisistä ötököistä. Huomenna on itsepäisyysjuhlat. Tulee aina välillä semmosia 'vittu mie mihinkään lähe'-kohtauksia, mutta ne menee aina poish.

Viime aikoina ollut semmoinen fiilis, että on pakko päästä festareille nyt ja heti. Ana kertoi, että David Bowie tulee ens kesän Provinssiin. Shinne! Tulis viä Manicsitkin sinne niin oisko nams. Nobody knows. Tai the Darkness. Tuskimpa, mutta aina sitä voi toivoa..

Meinasin tänään myöhästyä filosofian tunnilta kun olin niin uppoutunut lukemaan 'Ennen päivänlaskua ei voi' -kirjaa ja kuuntelemaan kuulokkeilla musaakkia. Joku tyttö osoitteli aikaisemmin minua ja minun kirjaa kun istuin siinä ikkunan syvennyksessä ja luin, mutta en tiedä puhuiko se siitä kirjasta vai siitä pihlajanlehdestä, jota käytin kirjanmerkkinä. Vai kuvittelinko minä vain ja se osoitteli jotakin mitä ikkunasta näkyi ulkona. *olankohautus*

Mun ikenet on taas palaneet. Shattuu. Iivil fuud.

.

3 washed off the mask| paint?

"Ja tämä tie, jota sokeana harhailen.." [02 Dec 2003|06:40pm]
[ mood | jäytää luissa ]
[ music | Ruotomieli: Rauhan mies ]

Uusi kuu. Ei hyvää tiedä juu.

Huomasin eilen, että kuu on väärällä puolen meidän taloa. Sitten muistin, että maa pyörii ympäri ja kuu kiertää.

Sehän on tiedetty kautta aikojen, että Kati on köyhä, mutta tämä on jo pohjalukema. Ja vieläpä joulun lähestyessä, juuri kun sitä massia tarvisi joululahjoihin. Mutta enköhän minä saa järjesteltyä jonkunmoiset lahjukset itse kullekin. Turhaa sinällänsä. En itse muista mitä annoin muille joululahjaksi viime vuonna, saati sitten mitä itse sain. Mutta se ei ple minun vikani, koska minun aivoni ovat todistetusti mikroskooppisen pienet ja ne ovat hukassa. Näin ollen myös muistikapasiteettini on huomattavan pieni. Anteeksi vain.

Tunnilla enkun ope teki istumajärjestystä, kysyi sitten miun nimeä ja minähän sen sitten kerroin. Se kysäisi, että onko miulla täti nimeltä Aino. Minä siihen joo oli. Oli? Se tuota kuoli tässä pari vuotta sitten.
En yhtään paremmin sitten osannu muotoilla asiaa?!? *bang bang* Miun täti oli ollu sen luokkakaveri. (Miun täti oli vähän hämärä tyyppi..ainakin viimeisinä aikoinaan.) Sen tunnin jälkeen mulle tuli hirveä tarve ottaa tädin vanha luokkasormus, jonka sain perinnöksi, pois sormesta. Pitäisi korjauttaa se sormuskellon hihna niin voisi ottaa sen sormuksen pois. Se on siinä kellon korvikkeena, ettei ole turvaton olo.

En jaksaisi nyt mitään, enkä ketään. Mieli tekisi istua siinä koulun eräässä ikkunasyvennyksessä, kuunnella musaakkia ylilujalla niin että immeiset katsoo typerästi kun kulkevat ohi. Ja lukea kirjaa siinä. Ihan vain siksi, että haluaisin ja voisin. Ehkä huomenna sitten.

Täytyisi duunailla matikan läksyjä. Mutta kun en minä jaksa. I want my gun.
Kukka piippuun ja puukko tuppeen, mä oon osa ongelmaa ellen kuulu ratkaisuun.

.

5 washed off the mask| paint?

Can I just kill him? [30 Nov 2003|02:49pm]
[ mood | laiska jaska ]

It's open. Tosin siellä ei nyt hirveesti stuffia olekaan, mutta jonkun ajan päästä kunhan saan sen uuden digin hyppysiini.

Näin taas painajaisia viime yönä. Ja muutenkin outoja unia joissa vieraili mm. Anssi ja Jani varsin oudossa tilanteessa. Mutta siitä ei sen enempääO_o

Outo olo. Sunnuntai muka. ei yhtään tunnu siltä. Ei tunnu miltään.

Jos kuolisin huomenna se olisi hyvin ikävää, mutta haluan silti kadota jotenkin hetkeksi. Ihan vaikka vain huomiseksi. Mitähän tuossa oli..ei yhtään mitään. Paras unohtaa.

Pitäisi pukea päälle, syödä, värjätä hiukset, siivoilla vähäsen, tehdä lukujärjestys ja käydä pöllimässä pahvilaatikoita Kemin portin takaa. Arvatkaa jaksanko?

Ei kukaan haluaisi ostaa minulta Lemmy Kilmisterin omaelämänkertaa? Halvalla lähtis.

.

1 washed off the mask| paint?

Aamun ja illan tähti [28 Nov 2003|08:18pm]
[ mood | 12 tahtia, olen bluesia. ]
[ music | Ruotomieli: Aamun haju ]

I'm alive! *kaivautuu multien ja koepapereiden seasta ja tervehtii surusaattuetta hilpeästi heiluttaen*

Polveni ovat huonossa jamassa, kaaduin nimittäin sillä polkupyöräksi kutsutulla kapineella ja kaaduin mahalleni suoraan jäähän ja soraan ja vesi/lumi lilluun ja iskin tietenkin polveni ensimmäisenä maahan. Tuntuu siltä kuin ne saattaisivat katketa jos oikein kunnolla rutsauttaisi. Komiat mustelmat niissä jo on, melkein nyrkin kokoiset.

Mentiin katsomaan joulunavausta. Silkkaa ahdistuneisuutta, liikaa lapsia ympärillä, pappi ja kaupunginjohtaja puhuvat vuorotellen pitkät litanniat paskaa ja joulupukkikin sortuu samaan. Ilotuliksien sijaan oli "Tulishow", jossa kolme heppua leikki tulijutskien kanssa. Jorma Kurvinen ja joku toinen heppu ja joku ruma kalju setä. Kurvisella ja sillä toisella hepulla oli hienot villakangas takit ja silinteri ja knalli!!! Kuolasin koko ajan niiden vaatteiden perään. (kuulostaa varsin oudolta eikö?) Ne siinä sit jonglööras semmosia palavia keppejä sun muita ja se ruma kaljusetä sylki tulta, tai siis bensiiniä tuleen. Lopuksi oli joku Pyroshow missä pyrotekniikalla tehtyjä jotain juttuja sähisi sihisi ja suihkus ja oli muka niin hieno valoshow ettei toista oltu muka nähty. Ihan pyromaanijuttu. Ihan perseestä. Mie haluun mun ilotulitukset, suatana!! Häröiltiin ympäriinsä immeisten kanssa kunnes lähettiin lampsiin ja liukastelemaan kotia päin.

Mun piti mennä tänään Myssyn kaa kattoon Kill Bill, mutta Myssy on taas tuhlannu rahansa tupakkaan niin eipä mennäkkään. Ehkä huomenna. Ehkä ei. Väsyttää aivan hirveästi, mutta sitli on semmonen äksöntsäksön olo tuolla pohjalla.

Näen painajaisia lähes joka yö, osa niistä on varsin todentuntuisia, kuten toissa öinen korppi joka tarrasi niskaani kiinni ja aikoi lennättää minut jonnekin. Heräsin siihen tunteeseen kun se tarrasi minua niskasta ja ponkaisin istumaan ja aloin hätistelemään korppia, jota ei ollut. Päivisin tahdon joko itkeä tai nauraa. viime aikoina olen keskittynyt siihen nauramiseen. Se alkaa sattua jo. Seuraavaksi kai tulee wee baby blues vaihe. Mutta tulkoon mitä on tullakseen.

"Herätessäsi pedot eivät katoa,
ne vain vaihtuvat uusiin,
vaihtuvat toisiin

Syyllisyytesi on tatuoitu lihaasi, mieleesi
Ei se ollut sydämesi, joka yöllä kutisi
Ei

Aamun hajua sä tahdot paeta
Elämän elämättömän kuollutta katkua
Ei

Ei se ole sydän
Etkä sä kuole koskaan, koska et elänytkään
Enkä mä kuole koskaan, koska en elänytkään
Eikä me kuolla koskaan, koska ei elettykään

Ei koskaan

Cum on, let´s go space truckayne!"


.

1 washed off the mask| paint?

Elämä on kärsimystä, sanoo buddha. [21 Nov 2003|03:45pm]
[ mood | arvaa viijesti visvapää ]

Koeviikko jatkuu seuraavassa numerossa. Tänään ruotsi, koe kasiluokan tasoa, hohhoijakkaa, Jag heter Peter och min hund heter Seter. Tai jotain. *niistämys*
Viikon saldo: Ihana flunssa/nuha, kurkkukipu, limaa päässä vaikka muille jakaa, nenän pielet ihan verillä niistämisestä (melkein), kohdun limakalvot valuvat ulos ja yleistä kauheaa oloa. Menkää pois ja jättäkää minut yksin kuolemaan, kiitos. Mietin vaan onko mulla nyt muka sitten seksikäs ääni, häh? *sylkee limaa* Mä tukehdun tähän.
En tahdo valittaa, mutta mitä muuta voinkaan? Valittavathan toiset ihmiset minulle samoja vaivoja ja muita henk. koht. ongelmiaan lähes päivittäin vaikka minua ei oikeastaan kiinnostaisi välttämättä pätkän vertaa, mutta ei muitakaan kiinnosta minun ongelmat niin tasoissa ollaan, toverit.

Viikonloppuna: Lukittaudun taloomme, siirrämme sänkyni pois vetoisan ikkunan edestä ja muutenkin riehumme hikihatussa (hikoilemalla ne taudit voitetaan) ja saunomme kuin hullut humalaiset ja kiskomme kahvia kurkkuihimme ja mahdollisesti joudumme suorittamaan nenälleni amputoinnin. Kaikkien näiden toimenpiteiden keskellä yritämme kaiken lisäksi hakata läpiä päähämme ilman, että pääkoppa sekoaa totaalisesti.

Ensiviikon numerossa: Maanantaina vuorossa uskonnon varsinainen koettelemus itse Jumalalta, jonka jälkeen valmistaudumme kuolemaan ja saamme tuomion kuvataiteellisista teoistamme. Tiistaina tuomitsemme itsemme Nürnbergin oikeudenkäynnissä kuolemaan saksan kokeen muodossa ja käymme kahvilla sekä myös ruotsin kuningatar läksyttää meitä kokeenpalautuksin. Keskiviikkona lepäämme kello 11:40 asti ja nousemme kuolleista ihan vain siitä riemusta, että valmistaudumme tekemään historiaa kertausharjoituksessa sekä palaamme maan päälle julistamaan ilosanomaa Jeesuksesta. Torstaina kirjoitamme historiaa konseptille, harjoittelemme jotakin, mitä eräät kutsuvat musiikiksi ja yritämme paeta DDR:stä. Jos ja kun perjantai valkenee viimein kokeilemme aamunkoitteessa rytmiikkaamme ja muuta musikaalista tajuntaamme kohtalokkain seurauksin, jonka jälkeen hörpimme taas kahvia ja teemme historiaa ja vietämme triumfeja. Tai sitten emme.

Tiedättepähän nyt sitten mistä minut löytää ensi viikolla: mullan alta.

*niistä nenäänsä jälleen* Se siitä. Hyvää viikonloppua.

.

3 washed off the mask| paint?

On hyvä karma? [20 Nov 2003|04:05pm]
[ mood | kahvia ja sokeria, kiitos. ]
[ music | joku sueden piisi soi päässä ]

Mikä se on kun aina kun löydän jostakin knallin joku vanha mummo tulee ja sanoo ettei se ole myynnissä? Angst. Mä aion saada jostakin knallin päähäni ennen kuolemaani, se on päätös ja se pitää. Saavat haudata minut se päässä:D No eih.

Olin aika tyytyväinen kuviksen lopputyöhöni, immeiset kehuivat ja Maria sanoi sitä pelottavaksi. Mikä on melko hyvä asia. Otan kuvan siitä jahka opettaja arvostelee työni ja saan roudattua ne kotiin. Yritin tehdä siitä semmoisen missä Orfeus (eräs häiskä Kreikan mytologiassa, laulaja, lyyrikko) on Manalan portilla, mutta katsahtaa sitten taakseen ja tämän rakastettu Eurydike (noinko se kirjoitettiin?) tempaistaan takaisin manalaan. Tarina jatkuu, mutten jaksa sitä loppun asti selittää, mutta tykkään siitä tarinasta kuitenkin. Mutta anyway loppu tulos ei ehkä ollut aivan haluamani, se tarina ei oikein tule kunnolla esiin siitä, mutta jotain siihen suuntaan ehkä. (edit: itse asiassa keksin siihen juuri uuden näkökulman ja se toimii mielestäni erittäin hyvin!)

Uskonnon tunti oli vaihteeksi mielenkiintoinen, keskusteltiin mm. saatanasta ja mulle selvisi erilaiset viittaukset mitä oli eräässä sarjakuvassa esim. Pan. Voin vain miettiä mistä Peter Pan on saanut alkunsaO_o Kaiken huipuksi opettaja kertoi Danten Jumalaisesta näytelmästä. "Onko joku teistä tutustunut tähän?" *miettii hetkisen viittaisiko ja on juuri nostamassa kättään, mutta opettaja jatkaa eteenpäin* Vaikka enhän minä ole oikein edistynyt siinä, aloitin silloin joskus kesällä lukemaan Helvettiä, pääsin varmaan johonkin 5.piiriin asti. Hieman vaikea lukuista minulle, täytyy myöntää harmikseni. Eino Leino näes kääntänyt. Mutta aion minä sen lukea, kävi miten kävi.

Koulun jälkeen käytiin viikkotorilla, ostin kuluneet maiharit, 2,50 maksoivat. Äiti sanoi pultsarikengiksi, mutta minusta ne on hienot. Näytän teille sitten samalla sen lopputyön kanssa.

Valokuvamisesta puheenollen, saatan saada uuden digikameran joululahjaksi. Ehkä. Keskustelin äidin kanssa asiasta. Se ei maksa kuin 149€, hp photosmart 433, 3.1 Mp:n tarkkuus, ja sillä voi myös ottaa videokuvaa ja se nauhoittaa äänetkin. Ja 3 x zoomi, LCD värinäyttö jne. eli käsittääkseni ei mikään turha vempele. Tosin muuta en varmaan sitten saisi, mutta ei se minua haittaa. Ehkä isoveljeltä siihen lp-soittimeen sen neulan. Tämä mun nykyinen digi on ihan huijaripaska mistä lie torilta, rae/sumukuvan tuottaja. Tarvii aina kunnon valaistukset, salamavalot ihan paskana ja syö sormiparistoja mielettömästi. Eli kaikin puolin kehno. Tosin on se pieni, mahtuu taskuun, mutta muuta hyötyä siitä ei sitten juuri olekaan. Mutta ei vielä kiljuta riemusta, kun mikään ei ole varmaa. Koskaan.

Kaikki sanoivat kissaeläimeksi tms. kun mulla oli mun leopardikuvioinen vihreä paita päällä tänään. Hölömöt.

Katosta kuuluu pelottavia raksahduksia ja naksahduksia. Toivotaan ettei se romahda päälleni nukkuessani. My worst nightmare, you know..

.

2 washed off the mask| paint?

"I just shot John Lennon, she said." [19 Nov 2003|05:59pm]
[ mood | tui tui ]
[ music | the cranberries: salvation ]

Koeviikko alkaa huomenna. Blaah. Huomenna kuviksen lopputyö. Aihe hukassa ja sukka lumessa. Mistäkähän tuokin tuli?

Hih, Didu kehitytti Halloween-kuvat. Mmm. kuvan söpöstä pupukorvaisesta Juhasta, oih.

Minäkin tallennuin filmille, tappoyrityksistä huolimatta:p Drop it! Blondit hiukset vielä tuossa, söpskä. Tulee mieleen Gunsmith cats ja Gravitationin Tohma. Woods sanoi K:n ja Tohman jälkeläiseksi^_^

Tohma hattu olisi hieno. Mutta vieläkin kaipaan knallia päähäni. Tai musta silinteri. Ennemmin se musta knalli. Get me one, please? Se sopisi minulle täydellisesti tiedän sen. Iidan äitikin sanoi niin. *huoks*

Elän kaaoksessa, mutta viihdyn siinä. Luulisin.

.

3 washed off the mask| paint?

"Vaan meidän pojasta ei tule mitään, se soittaa narkkien kanssa kitaraa.." [17 Nov 2003|06:02pm]
[ mood | hanaa helvettiin ]

Unettomuus raastaa minua jälleen. Eilenki taju lähti joskus kolmen neljän aikaan vasta. Koulussa olin kuin puoli kuollut. Vitutti, väsytti ja oli ihan paska olo. Tiuskin kaikille, anteeksi ystävät. Huomasin ensin ruotsin tunnilla hukanneeni korviksen takakappaleen. "No kyllä toi etukappale pysyy tuolla näköjään ilmankin." Ja vitut, ruotsin tunnin jälkeen koitin koisia bunkkerin sohvalla, nousin ylös lähtäkseni vessaan niin kuulu semmonen raks ja rahinaa. Etukappalekin oli poissa. Käänsin koko saatanan sohvan ympäri, mutta ei sitä löytynyt. Vitutus maksimoitu. Että semmonen päivä.

Teppo Tulupun levy oli ilmiintynyt kirjekuoressa keittiön pöydälle, mikä piristi oloani todella paljon. Kiitti poijat, jos satutte lukemaan jostakin ihmeellisestä syystä tätä. Mitä mä kuvittelen oikeen, tätä kukaan koskaan lue..

Huomenna ois niinku liikunnassa väkinäisiä liikkeitä vastakkaisen sukupuolen lähellä. Eli tanssia. Ja sekin vaa sen takkii et on itsenäisyyspäivänä jotku vitun juhlat koululla, jossa pitäis keikistellä fiineissä kleduissa ja hävetä kenties sitä ettei ole kavaljeeria. Taidan skipata koko shown. Miksei ne (siis koulusysteemi whatever) vaan voi hyväksyä, että mulla ei ole minkäänlaista rytmitajua. En mie ossaa soittaa mittään vempelettä saati sitten yrittää liikuskella johonkin rytmiin. Paitti jos pogoomista ei lasketa, mutta siinä ny paljoo rytmitajjuu tarvitakkaa ku ossaa useimmiten biisit ulkoa keikoilla. Iha vaa tuosta muistu mieleen et torstaina alkais koeviikko. Mulla on pelkotiloja mielessäni. Musiikin koe.
Historian koe, pitäs alkaa juokseen ihmiskunnan historiaa ja vähän niinku vauhdilla. Tosin se historian koe menee varmaan aika mallikkasti, kun 12 pisteellä saa kympin, 10 pisteellä ysin ja...jos saa vain 1 pisteen niin saa jo 4½:n, mikä pyöristyy taas vitoseksi ja kas kummaa kurssi suoritettu. Että rima on korkealla;)
Kuviksen lopputyö, jaiks. Minä vihaan perspektiiviä. Ei hajuakaan mitä tekisin. Päitä räjähtelee puolin ja toisin. Kil mii pliis.

Ja mitäs muuta...Ruotsi, saksa ja uskonto eivät kuulosta mitenkään vaikeilta, aina niistä on kahlottu ysin ja kasein läpi vaikken ole lukenut tuon halaistua sanaakaan. Tosin saksan sijamuodot tosiaan, jaiks. Minä aina sekoitan datiivin ja akkusatiivin päätteet. Mutta nyt tiivit vittuun ja...jotakin muuta.

Nii katos tänään on maanantai, no eipä ihmekkään.

.

2 washed off the mask| paint?

Sä voit nauraa mulle.. [07 Nov 2003|07:01pm]
[ mood | jotain meininkiä pitäs ny olla ]
[ music | Queens of the Stone Age: No one knows ]

Perjantai, viddu jee. Tekee mieli tehdä jotain hauskaa, juhlia ja sen sellaista, keikantynkää tai jotain hauskuutta, mutta ei ole mitään. Myssyllä piti käsittääkseni olla pippikset, mutta eipä ole mitään kuulunut. Tosin ei mulla oo ees kännykkä äänillä niin empä mä kuuliskaan, hupsista.

Koulu oli hetero helvetistä, paitsi musiikintunti, mikä oli suuri yllätys sinällänsä. Soitettiin kitaralla bassolinjoja ja komppeja. Mä olin eka et en mä taho soittaa ku en osaa kuitenkaan, annoin vaan MyssyVillen rämpytellä menemään. Ville pääs kuitenkin sit soittaan bassoa niin mä jouduin ottamaan sen kitaran. Osasin ainakin puolet, olisin tarvinnu vaan vähän aikaa treenata ku meni puolet ohi korvan kun masistelin siinä ku Ville soitti enkä seurannut ollenkaan. Mutta siinä sivussa se meni, kukaan mitään huomannu. Saatiin soittaa plekujen kaa, olin ihan innoissani. Olo oli ku parhaimmallakin muusikolla. Mun piti jäädä koulun jälkeen Villen kans soittaan, mutta emmä sit jaksanu odottaa ku pääsin aikasemmin ja ku se ei ollu vielä päässy. Ja väsytti aivan vietävästi. Mutta ens viikolla sit.

Myöhemmin menin äipän kanssa ostoksille Euromarkettiin. Ostin Metal hammerin ku siinä oli juttu The Darknessista. Minä ku aattelin et se on hirvee "heavymetal"-lehti... Ja oli siellä pari The Distillers-juttuakin. Makso vaan 7,90 euroo, men mamma betalade:) Jostain syystä Nightwishin näkeminen viimeisellä sivulla sai minut nauramaan, en tiedä miksiO_o Tykkäsin Nightwishistä joskus kun olin hmm..kuudennella luokalla, sen jälkeen jääny vähän vähemmälle sen "varsinainen kuuntelu".

Jotkut tyypit on niin olevinaan et kun ei voi edes moikata kun tulee vastaan ja asutaan vastapäätä toisiamme samalla kadulla. Puhumattakaan siitä että ollaan oltu kavereita ainakin yli 6 vuotta, leikitty penskoina yhessä jne. Se ois ihan asiallista ja kohteliasta silleen. Mutta ihan miten vaan. Ei johdu minusta. Eikä se ny paljoa meinaakaan mulle käytännössä.
Black shuck, that dog don't give a fuck...woof!

.

3 washed off the mask| paint?

Marrasenkeli [02 Nov 2003|03:24pm]
[ music | Teppo Tuluppu: mr.skenejulkkis ]

Kertaus on opintojen äiti:
Perjantai. Mikään ei voi kruunata perjantaita paremmin kuin Kauko Kemppisen historian tunti. *evil grin* Kunnes sitten käytävässä tulee joku kusipää vastaan ja potkin kiukuspäissäni pikkukiviä pihalla. 15:40 - 17:15 bussiköröttelyä Ouluun. Kävelin keskustaan päin ja kappas mitäs makuunin eteisen seinällä onkaan, Ruotomielen keikkajuliste. Skriik, reps, rullaus, rullaus. Puhelinkoppiin on teipattu toinen samanlainen, irroitin senkin omin pikkukätösin Sinille. Seuraavaksi löydämme Iidan kanssa toisemme, ostamme vessapapruu ja juostaan bussien perässä Rajakylään ja takaisin. Myöhästytään, mutta ehditään Ruotomielen keikalle, joka oli Waldassa. Keikka oli upeus. Pojilla oli Halloween meikit naamassa ja jätesäkkipuvut ja Janne Aslakilla oli musta (läpinäkyvähkö) mekko päällään. Ja maailman ohuimmat sääretO_O Jumalainen ilmestys. Vitutti kun jäi kamera kotiin. Ja kun Sini ei ollut näkemässä. Mutta hauskaa oli. Juontajasetä kertoi hauskoja vitsejä joita en muista, mutta jotaki et sika moshaa keskellä olohuonetta ja muuta hassua. Iida tykönä oli kivvaa, vitutti ku joutu lauantai aamuna lähteen niin aikasin poijes vaan. Uuudestaan, uudestaan!
Lauantaina Kemmiin tultuani riensin D:n tykö kattomaan Cowboy Bebob leffaa ja syömään hetelmäsallaattia Sinin, Anan, Marian ja tietty D:n kanssa. Hjuvaa oli. Ja sitten pelasin solidaire peliä vai mikä olikaan se, missä on palloja tai tikkuja ja saa aina siirtää yhtä toisen yli ja sen minkä yli on siirtäny niin otetaan pois laudalta ja sit lopuksi siihen ois tarkotus jäädä yksi jäljelle. Mun enkka on neljä. D antoi ottaa valokuvia kamerallaan, että saa filmin täyteen. Sain ottaa 17 kuvaa. Kuunneltiin mussaakkia ja löpistiin ja muuta mukavaa.

Tänään kävin Haaparannalla, ostin simpukanmuotoisia suklaajuttuja, supermies paidan ja toisen paidan ja Sinille joululahjan (joo, kun se on tahtonu sitä niin kauan ja se oli maksoi vain 5 euroa nyt) ja YUP:n Outo elämä levyn itelleni. Univelkaa on, mutta ei voi mitään.

Marraskuun toinen päivä. Vastahan se oli elokuun viimeinen. Mutta koitetaan selvitä hengissä.

.

paint?

Ihan paska idea. [27 Oct 2003|04:34pm]
[ mood | elämä perkele ]

Alkaa olemaan taas se aika vuodesta kun koulusta tullessasi on yhtä pimeää kuin sinne mennessäsi. Fucking, winter. Boo-hiss! Koulusta käveleminen oli yhtä vesihiihtoa. Loskaa, märkää, vettä, tuulee. Kengät luistaa paremmin kuin suksi. Yritä siinä pysyä pystyssä kun tuulen puuska tarttuu ja työntää eteenpäin myötätuulessa alamäkeen. Se on taitolaji. Onneksi oli myötätuuli tullessa. Ja alamäki.

Päivä päivältä alkaa tuntua siltä, että inhoan elämääni yhä enemmän ja enemmän. En vihaa, mutta inhoan. Siihen voisin vaikuttaa itse hyvinkin paljon, mutta tiedäthän sä mut. Laiska, osaamaton ja saamaton. Itsesäälissä on hauska rypeä vaikkei mikään olisikaan erityisemmin vituillaan. It's all in the mind. Mutta eipä se mitään, vittu ukot tulee, vittu ukot menee, rokkenroll förevör mään. Mie sanon tuotakin nykyään liikaa. Ei oo minun vika. Tai on, mutta mitä sitten. Ei täs oo mitään järkee, ei täs oo mitään järkee, ei täs oo mitään järkee, ei täs oo mitään järkee, ei täs oo mitään järkee, ei täs oo mitään järkee, ei täs oo mitään järkee..

No ei niin.

.

3 washed off the mask| paint?

Run away from all your boredom.. [26 Oct 2003|09:34pm]
[ mood | pakoon ]
[ music | Ladytron: Playgirl ]

Uusiksi taas. Tylsyys. Ei tahdo kouluun takaisin. Ei tahdo nähdä tympeitä ihmisiä. Ei tahdo saada tympeitä tehtäviä taakaksi. Ei tahdo istua tympeillä tunneilla. Ei tahdo ahdistua. Ei tahdo jonottaa ruokalassa. Ei tahdo pyöräillä kotiin syömään. Ei tahdo syödä. Ei tahdo, että suuhun sattuu. Ei tahdo päänsärkyä. Ei tahdo ottaa buranaa. Ei tahdo ottaa yliannostusta. Ei tahdo olla. Ei tahdo nähdä. Ei tahdo.

Tahtoo olla tässä ja nyt. Olematta yhtikäs mitään. Paeta todellisuutta. Nukkua ja uneksua. Uneksua vain vaikka ne ovat vain unia. Ja ne eivät toteudu. Mutta olisinpahan onnellinen.

Playgirl
Why are you sleeping tomorrow's world
Hey playgirl

Playgirl
why are you dancing when you could be alone
Hey playgirl

...sleep your way out of your hometown...


.

paint?

Musta valo, musta kuumuus [18 Oct 2003|10:57am]
[ mood | niskarikko ]

Eilinen Tornion reissu meni loistavasti. Mentiin Marjan parentsien kyydillä ja tultiin Sinin kaa bussella takas. Nuorkalla oli pari muutakin bändiä Ruotiksen lisäksi, ensin esiintyi joku kemiläinen sheisse hevimöykkä, jonka nimeä en edes haluisi muistaa, sitten Universal Audio Attack Orchestra ja illan päätteeksi Ruotomieli. Hevimiehet häipyivät ja UAAO aloitti soittonsa. Tanssittiin ja pokottiin, me kaikki kuusi kemiläistä. Täytyy sanoa, että on ne torniolaiset nössöö jengii ku istuvat vaan sohvalla nököttävät ja mököttävät. Ruotomieli aloitteli vihdoin ja viimein. Se oli niin huippua..vaikkakin niillä oli teknisiä ongelmia joka välissä. "Täytyy kyl sanoo, että voi vittu näitä kitaroita.." Keikka alko Isä oli lipunpolttaja-biisillä, Sini oli aivan onnensa kukkuloilla ku soli sen lempparibiisi. Saatiin kuulla myös uusia biisejä, tai en tiedä oliko ne kovin uusia, mutta myö ei oltu kuultu niin meille uusia. Muita tunnistettavia biisejä oli mm. Ruoste ei nuku koskaan, Musta valo/musta kuumuus, 16, Rauhanmies. Koko keikka oli ihan musta valo, musta kuumuus, mieletön hiki. Jengi oli vähentyny huomattavasti, mutta se ei meitä haitannut. Oli meitä jotain 6-8 riehumassa koko ajan. Vitutti kun ruumis alko pistään hanttiin, jalasta veti suoni aina välillä niin ei voinu koko aika pomppii. Mahto poikia muuten vituttaa tollanen mehukeikka. Meitä harmitti kun Janne Aslakki meni vaihtaan punaset byysansa pois ennen keikkaa. Ne ois ollu niin hot ja ois saatu namukuvia. Mutta samapa tuo. Kun keikka vihdoin viimein loppu me rymähdettiin Sinin kans lattialle makaamaan, ei riittäny enää voimat. Istuttiin siinä lattialla aika kauan kunnes saatiin ittemme ylös ja ulos. Kello oli jotai puol ykstoista. "Tervetuloa Tornion yöelämään", sanoin Sinille kun tallattiin öisiä tyhjiä katuja. Ei mitään äksöniä. Oltiin ihan tiloissa koko illan, laulettiin pätkiä biiseistä sieltä täältä. Ja pelattiin jalkapalloa kokistölkeillä vähän aikaa. Jouduttiin venaan sitä bussia linkkuaseman ulkopuolella jotain 1 ja ½ tuntii. Mukavahan se siinä ku on vitun vähän vaatetta, nahkatakki ja lapaset. Mutta oli meil hauskaa, ehdottomasti. Ihan ykkönen. Bussi tuli sit siin viis yli kakstoista, päästiin lämpimään. Se bussi kiers jostain helevetin mutkien kautta käväs Laivaniemessä ja sit käänty jossakin vaiheessa väärään suuntaan ku sen piti mennä Paattioon päin eikä Lautiosaareen, oltiin vähän et mihinkähän myö ollaan menossa ja missä me nyt ollaan. Se peruutti sit Lautsikan risteyksessä ja lähti takasin, aateltiin että joudutaan viel takas Tornioon hyvällä tuurilla. Mut kyl me sit kottiin selvittiin. Kotona tsiigasin peiliin, mun huulet oli ihan violetit/sinertävät. Mukavata. Nyt aamusella on niskat vähän rikki, mutta se oli sen arvosta. "Kiitos ja tervetuloa uudestaan."

Otin kuvia paskalla digilläni. So här.

.

2 washed off the mask| paint?

Muistan. [14 Oct 2003|04:51pm]
[ mood | leijuu ]

Saksalainen kohtasi Picasson Guernica taulun edessä.
-Tekö olette tehnyt tämän?
-En minä vaan te.


Enki Bilalin albumit Hirviön uni ja 32.joulukuuta. Lukekaa ne. Muistakaa Enki Bilal. Rakastan.

Sinin kanssa todettiin ettei saa rehkiä liikaa liikunnan tunnilla ettei tuu ylikunto, siihenhän voi vaikka kuolla. Ja ei saa nostella painojakaan liikaa kun niillähän voi vaikka osua jota kuta. Vaarallistahan semmoinen on. Liikunnan tunnin loputtua piti venytellä, olin ihan rikki ja makasin lattialla kädet vartalon jatkeena venytellen ja tuijottelin kattoon. Tuli semmoinen kevyt olo, kuin vain leijuisi jossain keskellä maailmankaikkeutta ja sen olemattomuutta eikä kukaan tietäisi olemassa olostani, en edes minä itse. Olisin yhtä sen jonkin kaikkeuden ja tyhjyyden kanssa, ei olisi minua. Sitten tömähdin mielessäni ilmasta siihen liikuntasalin lattialle niin että kylkiluuni murskautuivat. Minä näen enää harvoin mitään tuollaisia, hallusinaatioita, ennen näin niitä monasti päivässä. Ne olivat mukavia. Nyt ei näy mitään. Ei edes Alpo Korvaa eikä mitään muitakaan fysiikan tunti kuvitelmia. Mutta ei näy edes "oikeata" Alpo Korvaakaan. Sini väittää näkevänsä melkein joka päivä. Huijaajapuijaaja.

Harras kuin perse, pitkä ku näläkä.

.

3 washed off the mask| paint?

navigation
[ viewing | most recent entries ]
[ go | earlier ]