Keara's Blurty Entries [entries|friends|calendar]
Keara

[ website | Forever yours ]
[ userinfo | blurty userinfo ]
[ calendar | blurty calendar ]

Maailma on julma paikka [24 Jun 2003|02:47pm]
[ mood | crushed ]

Mä oon spoilaantunu pahemman kerran. Kaikki pistää vahingon kiertämään kun saa kuulla kuka kuolee viidennessä potterissa. Mutta mä en aio olla niin ilkeä... paitsi että mun sydän itkee verta kun se kuolee...

Mun täytyis mennä varaamaan aika mopokortti kokeeseen. Mun scoba saapuu 26. päivä eikä mul oo tietookaan kortista. Täytyy kertoa että Sini sai mopokortin. Sini on ylpeä siitä(hei, mä oon myös ylpeä Sinistä) ja haluaa kertoa sen koko maailmalle. Kyl mäkin kerron sitte kun saan korttini. Eli mä teen nyt Sinille palveluksen ja levitän sanaa.

Nyt mä haluun kuollakseni lintsille *ei ole käynyt vielä kiepissä* Sinne oli niin ketun moiset jonot viimeks kun käytiin. Viippi ja Krista jonotti sinne 45min. Eli mä olin fiksu enkä menny:)

post comment

"I want to be your canary" [04 Jun 2003|04:37pm]
[ mood | geeky ]

On se hyvä että mä muistan tämän journalin olemassa olon^^ Ei oo vaan oikeen jaksanu kirjustella.

Mä oon rämpyttäny FF ysii silmät sikkaralla(sen takia toi aihekkin on mikä on). Se on kyllä maailman paras peli, ei voi muuta sanoa.

Nyt on kesäloma ja mä jäädyn tuola pihalla. Jonku täytyis käydä hiukan kopauttamassa sääukkoa, jos se vaikka heräis ja lähettäis vihdoinki ne helteet tänne.

*mutisee jotain epämääräistä ja häipyy kyllästyneenä*

post comment

Siksaksok... [28 May 2003|06:26pm]
[ mood | creative ]
[ music | Nightwish-Ocean soul ]

Tänään oli koulussa niin typerä päivä kun vaan olla voi. Ne jotka eivät lähteneet koulun järjestämälle retkelle (eli minä^^) saivat siivota. Minä laskin että tiskasin 72 koeputkea ja pari erittäin sontaista kaappia. Lisäksi piti pihalta kerätä roskia... plääh... Kasi luokkalaiset olisivat lähteneet Heurekaan, mutta meiän luokka kävi sielä jo syksyllä. Sinne ei hullukaan mene uudestaan.

Pääsin vasta äsken himaan, ravasin iskän mukana ympäri kaupunkia ja kävin ostamassa Tiinalle lahjan. Jätän kuitenkin kertomatta mitä ostin, sillä Tiinasta ei koskaan tiedä. Saattaa ihan hyvin tylsyydessään tulla lukemaan minun journaliani:)

Nyt täytyy ikuistaa meidän ihana sukupuumme joka me kehilteltiin siinä astoita tiskatessamme.

Janne(suvun vanhin mutta ei viisain)-->Jetro-->Laura-->Anni-->(kaksi lasta TiinaJ ja Sini, joista Tiinalla ei ole lapsia)Sini-->TiinaK-->Jossu(minä!)-->Jan(suvun nuorin). Tuosta ei kukaan varmaan tajua mitään, mutta minä unohdan sen muuten jos en sitä kirjoita. Joskus sitten voin muistella...^^;;;

post comment

Okei... [27 May 2003|06:11pm]
[ mood | lazy ]

Minun ihka ensimmäinen journalini^^ Katsotaan mitä tästä tulee. Enkun kieleni taitoni ei ole ehkä niitä parhaimpia joten ohjeiden lukeminen on hiukan hankalaa. Mutta minä yritän pärjätä ja opin virheistäni.

Tänään oli koulussa ysienpäivä ja liikuntapäivä. Ysit esittivät sen saman sonnan mitä aina ennenkin. Minä kastuin parii kertaa mutta ei sen kummempaa.
Liikuntapäivät voisi poistaa kouluista. Niistä ei ole mitään hyötyä kun porukka marssii vastahakoisesti tietyn matkan ja maikat on niin yököttävän ylipirteitä...

Minulla särkee päätä. Nukahdin tuossa koulusta tultuani ja heräsin vasta hetki sitten. Saa nähä miten yöllä nukutaan...


cyclops
Your ideal mate is Cyclops. He's handsome, has
nice hair, and has a cute smile. But he is
also a tad bit annoying, overprotective, and
jumps to conclusions ("We were just
talking!!"). Though his shortcomings may
be a bit much, don't let that throw you off.
He knows how a lady is to be treated and is one
you can grow old with.


Who Is Your Ideal X-Men 2 Mate? (ladies only)
brought to you by Quizilla

post comment

navigation
[ viewing | most recent entries ]