Create Journals
Update Journals

Journals
Find Users
Random

Read
Search
Create New

Communities
Latest News
How to Use

Support
Privacy
T.O.S.

Legal
Username:
Password:

absinttilapsi (absinth) wrote,
@ 2003-12-17 23:46:00
Previous Entry  Add to memories!  Add to Topic Directory  Tell a Friend!  Next Entry

  Current mood: thirsty
  Current music:The Beatles - Strawberry Fields Forever

  "täyttä homoiluu."
  no kaipa tässä on vielä omakin mielipide kirjoitettava, vaikka lau ja mini onkin jo aika mukavasti jauhaneet. kysehän on toki kuninkaan caluusta (haha). spoilervaroitus niille junteille jotka eivät kirjaa ole lukeneet.

  no siis. aloitetaan ensin haukkumisella. legolasin olifantin tappo oli lähinnä surkuhupaisaa. gimli pistettiin heittelemään typeriä läppiä (joskaan ei niin kamalia kuin kahdessa tornissa). harmaat satamat kusi, kirjassa se oli jotain niin tajutonta ja elokuvassa se oli typerästi pitkitetty. meni ihan hyvin siinä gandalfin hyvästelyssä mutta ei jumalauta kiinnosta katsoa latteasti toteutettua "frodo hyvästelee ystävänsä"-kohtausta jotain puolta tuntia. muutenkin tuomiovuoren jälkeinen osuus oli karmaisevan korni. hetkensä siinä oli, mutta peittyivät ikävästi niiden typerien kohtausten alle. niin joo, arwen oli taasen suht turha, liikaa niitä kohtauksia. kun ei se muuta kuitenkaan tehnyt kuin whinettänyt. ja liv tylerhan nyt on aika paska. kuolleiden kulkutie oli liian löysä.

  mutta. muuten elokuva oli mainio. synkkyys kertakaikkisen hienoa ja pelottavasti toteutettua, lukitar ei ampunut yli, mortensen loisti taasen, faramir oli enemmän kirjan kaltainen, rohanin apuun saapuminen järisyttävän kaunis, minas tirith häikäisevä, jnejne. ei pysty kertomaan. selvästi paras trilogian osa (kuten oli kirjakin). jos loppu olisi ollut vähemmän latistunut niin luultavasti olisin kuollut lehvan upeuteen.

  ja tosiaan olisi voinut olla korkeampi ikäraja, eipä sovi ihan niin nuorille kuin ikäraja antaa ymmärtää. kiitos ja näkemiin.

  edit.pitipä vielä sanoa, että harvinaisen paljon liikutuin siitä yksinkertaisesta syystä, että leffan loppuessa yleisö taputti. eipä ollut aiemmin osunut kohdalle.(Post a new comment)
© 2002-2008. Blurty Journal. All rights reserved.