Create Journals
Update Journals

Journals
Find Users
Random

Read
Search
Create New

Communities
Latest News
How to Use

Support
Privacy
T.O.S.

Legal
Username:
Password:

neiti wiren fanityttö (melancolique) wrote,
@ 2003-07-29 19:04:00
Previous Entry  Add to memories!  Add to Topic Directory  Tell a Friend!  Next Entry

  Current mood:ärsyyntynyt
  Current music:radio (ylex), jotain roskaa

  kuumaa riittää
  pöh. ei siinä uudessa newsweekissä ollut yhtään mitään azkabanin vangista. mikä ihme se netissä oleva juttu sitten on? ei tajua. no pitää seurailla, jos vaikka sitten sitä seuraavassa olisi jotain. tai sitten se oli vain jossain amerikkalaisessa versiossa tai jotain. arrr. mie ostin salaisuuksien kammio-kirjan, kun se oli alennuksessa. pitäähän miulla nyt ne suomenkielisetkin olla. vielä puuttuu 1. ja 4. osa. kirjakaupassa oli myös jotain ilmaisnäytecd:itä, mainoksia uusista äänikirjoista. mie otin sellaisen kun siinä oli pätkä ekaa potteria. kamalan lyhyt tosin, mutta kuitenkin. ei vesa vierikko ole yhtään hullumpi lukija, mutta pidän kuitenkin enemmän englanninkielisestä äänikirjasta. siinä on enemmän sävyjä. miulla on se ensimmäinen osa parhaillaan kirjastosta lainassa. (muita siellä ei olekaan :P)
  ainiin, ja the face-lehdessä (??) oli varsin kiinnostavia kuvia orlando bloomista. hhmmm. eihän sitä ollut tunnistaa.
  eikö nämä kamalat helteet voisi jo loppua???!? mie en kestä. meidän varjossa oleva lämpömittari näytti äsken 34 C. ja säätiedotus lupaili huomiseksi 31 astetta. arrr. eikä!!!! tänään kun olin ulkona niin oli aivan sellainen olo kuin olisin ollut kasvihuoneessa tai jotain. tukahduttavan kuumaa ja kosteaa. eihän tässä osaa toimia järkevästi. mie en pysty keskittymään mihinkään.
  ajattelin tehdä savonlinnan kämppääni jonkunlaisen kollaasin seinälle ja olen nyt etsiskellyt kuvia. jotain hyviä olen jo löytänyt. voisi tietysti olla jotain omaperäisempääkin. pitää muistaa käydä ostamassa sinitarraa.(Read comments)

Post a comment in response:

From:
 
Username:  Password: 
Subject:
No HTML allowed in subject
 

No Image
 

 Don't auto-format:
Message:
Enter the security code below.Allowed HTML: <a> <abbr> <acronym> <address> <area> <b> <bdo> <big> <blockquote> <br> <caption> <center> <cite> <code> <col> <colgroup> <dd> <dd> <del> <dfn> <div> <dl> <dt> <dt> <em> <font> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <hr> <i> <img> <ins> <kbd> <li> <li> <map> <marquee> <ol> <p> <pre> <q> <s> <samp> <small> <span> <strike> <strong> <sub> <sup> <table> <tbody> <td> <tfoot> <th> <thead> <tr> <tt> <u> <ul> <var> <xmp>
© 2002-2008. Blurty Journal. All rights reserved.