Create Journals
Update Journals

Journals
Find Users
Random

Read
Search
Create New

Communities
Latest News
How to Use

Support
Privacy
T.O.S.

Legal
Username:
Password:

Keara (keara_tiger) wrote,
@ 2003-05-28 18:26:00
Previous Entry  Add to memories!  Add to Topic Directory  Tell a Friend!  Next Entry

  Current mood: creative
  Current music:Nightwish-Ocean soul

  Siksaksok...
  Tänään oli koulussa niin typerä päivä kun vaan olla voi. Ne jotka eivät lähteneet koulun järjestämälle retkelle (eli minä^^) saivat siivota. Minä laskin että tiskasin 72 koeputkea ja pari erittäin sontaista kaappia. Lisäksi piti pihalta kerätä roskia... plääh... Kasi luokkalaiset olisivat lähteneet Heurekaan, mutta meiän luokka kävi sielä jo syksyllä. Sinne ei hullukaan mene uudestaan.

  Pääsin vasta äsken himaan, ravasin iskän mukana ympäri kaupunkia ja kävin ostamassa Tiinalle lahjan. Jätän kuitenkin kertomatta mitä ostin, sillä Tiinasta ei koskaan tiedä. Saattaa ihan hyvin tylsyydessään tulla lukemaan minun journaliani:)

  Nyt täytyy ikuistaa meidän ihana sukupuumme joka me kehilteltiin siinä astoita tiskatessamme.

  Janne(suvun vanhin mutta ei viisain)-->Jetro-->Laura-->Anni-->(kaksi lasta TiinaJ ja Sini, joista Tiinalla ei ole lapsia)Sini-->TiinaK-->Jossu(minä!)-->Jan(suvun nuorin). Tuosta ei kukaan varmaan tajua mitään, mutta minä unohdan sen muuten jos en sitä kirjoita. Joskus sitten voin muistella...^^;;;(Read comments)

Post a comment in response:

From:( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if keara_tiger lists you as a friend.";
 
Username:  Password: 
Subject:
No HTML allowed in subject
 

No Image
 

 Don't auto-format:
Message:


Allowed HTML: <a> <abbr> <acronym> <address> <area> <b> <bdo> <big> <blockquote> <br> <caption> <center> <cite> <code> <col> <colgroup> <dd> <dd> <del> <dfn> <div> <dl> <dt> <dt> <em> <font> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <hr> <i> <img> <ins> <kbd> <li> <li> <map> <marquee> <ol> <p> <pre> <q> <s> <samp> <small> <span> <strike> <strong> <sub> <sup> <table> <tbody> <td> <tfoot> <th> <thead> <tr> <tt> <u> <ul> <var> <xmp>
© 2002-2008. Blurty Journal. All rights reserved.