Create Journals
Update Journals

Journals
Find Users
Random

Read
Search
Create New

Communities
Latest News
How to Use

Support
Privacy
T.O.S.

Legal
Username:
Password:

absinttilapsi (absinth) wrote,
@ 2003-11-22 16:32:00
Previous Entry  Add to memories!  Add to Topic Directory  Tell a Friend!  Next Entry

  Current mood: hungry
  Current music:Kotiteollisuus - Yö päivää keinuttaa

  korvistanne valuu sinappia!
  arvatkaas mitä? opiskelin eilen matikkaa mikin kanssa ja opeinkin jopa osittaisintegroinnin jua differentoinnin. sitten tuli marianna ja osku ja me juotiin, voi kyllä, joimme niin että seinät meinasi kaatua. ja mikipä tarjosi mulle koko illan niin ei mennyt edes rahaa. aj sit sain tyhjät pullot niin meen kohta ostamaan pirkka-juustopastaa.

  yöllä tuli kamala paniikkikohtaus, johon ei auttanut mikään. vaaraa uhmaten otin lääkettä, jonka seurauksena kaaduin keskelle lattiaa enkä pystynyt liikkumaan. soitin täydessä paniikissa päivystykseen ja sanoivat ettei pitäisi olla hengenvaarallista ja käskivät soittaa uudelleen jos tosiaan ei tokene. pääsin ryömimään sänkyyn ja näinkin sitten maailman kamalimpia unia.

  ja aamulla heräsin ja oli ihan hyvä olo. ei ollut muuta syötävää kuin juustonaksuja ja sitten parin tunnin päästä oksensin kitkerää juustonaksumönjää antaumuksella.

  mutta oli kyllä eilen silti kivaa :> uskokaa pois.(Read comments)

Post a comment in response:

From:
 
Username:  Password: 
Subject:
No HTML allowed in subject
 

No Image
 

 Don't auto-format:
Message:
Enter the security code below.Allowed HTML: <a> <abbr> <acronym> <address> <area> <b> <bdo> <big> <blockquote> <br> <caption> <center> <cite> <code> <col> <colgroup> <dd> <dd> <del> <dfn> <div> <dl> <dt> <dt> <em> <font> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <hr> <i> <img> <ins> <kbd> <li> <li> <map> <marquee> <ol> <p> <pre> <q> <s> <samp> <small> <span> <strike> <strong> <sub> <sup> <table> <tbody> <td> <tfoot> <th> <thead> <tr> <tt> <u> <ul> <var> <xmp>
© 2002-2008. Blurty Journal. All rights reserved.