Create Journals
Update Journals

Journals
Find Users
Random

Read
Search
Create New

Communities
Latest News
How to Use

Support
Privacy
T.O.S.

Legal
Username:
Password:

absinttilapsi (absinth) wrote,
@ 2003-12-16 19:48:00
Previous Entry  Add to memories!  Add to Topic Directory  Tell a Friend!  Next Entry

  Current mood: hyper
  Current music:Meiko Kaji - The Flower of Garnage

  pitäkää minua hyvänä.
  joskus sitä oikein nauttii porista. on se kumma homma. tänään ihastelin lauran kanssa kaupungilla ollessani porin suht hienoja jouluvaloja ja sitten vielä äsken kävi ilmi että tämän yön return of the king-näytökseen on 50 vapaata paikkaa. jotenka liput varasin mulle ja japelle, nelosrivin reunasta. aika vau. toivottavasti suurimmat orli- ja ellu-ihkuttajat on kiltisti peittojen alla koisimassa. nyt oon ihan jännitykses kauhee energinen olo. haluun jo lehvaan.

  joo eli siis kaupungilla lauran kanssa oltiin ja oli kyl hupaisaa. moottoripyörähepat hihitytti ja sillai. sain ostettua ihan hitosti lahjojakin suht halvallakin ni ei tarvii enää paljoa ostaa nii. ja sit hain liput karman keikalle <3 ylihuomenna ompi se ja viimeisimmästä onkin jo 4,5 kk aikaa. sitä paitsi viime kevään kinon keikka oli kerrassaan mieletön, jotenka suuret on odotukset tälläkin kertaa.

  ei mut. viel yks peli glinxii ja sit huilaamaan et jaksaa lehvassa,(Read comments)

Post a comment in response:

From:
 
Username:  Password: 
Subject:
No HTML allowed in subject
 

No Image
 

 Don't auto-format:
Message:
Enter the security code below.Allowed HTML: <a> <abbr> <acronym> <address> <area> <b> <bdo> <big> <blockquote> <br> <caption> <center> <cite> <code> <col> <colgroup> <dd> <dd> <del> <dfn> <div> <dl> <dt> <dt> <em> <font> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <hr> <i> <img> <ins> <kbd> <li> <li> <map> <marquee> <ol> <p> <pre> <q> <s> <samp> <small> <span> <strike> <strong> <sub> <sup> <table> <tbody> <td> <tfoot> <th> <thead> <tr> <tt> <u> <ul> <var> <xmp>
© 2002-2008. Blurty Journal. All rights reserved.