Create Journals
Update Journals

Journals
Find Users
Random

Read
Search
Create New

Communities
Latest News
How to Use

Support
Privacy
T.O.S.

Legal
Username:
Password:

absinttilapsi (absinth) wrote,
@ 2003-12-02 11:09:00
Previous Entry  Add to memories!  Add to Topic Directory  Tell a Friend!  Next Entry

  Current mood: sick
  Current music:Final Fantasy VIII - Liberi Fatali

  sieltä ne tulee, pyörivät sähkökoneet!
  voisinpa jopa päivittää, kun en ees CMX:n hullu pullo-väännöstä ole kirjoitellut. oon kyllä moneen kertaan meinannut mutta tuntuu välillä vähän ylipääsemättömältä alkaa kirjoittaa kun haluaa takaisin :/

  eli joo, viime viikonloppu meni vaasailun merkeissä. perjantaina saavuttiin seitsemältä, haettiin yhdeksältä pullosta liput. olin ihan täpinöissä kun ennakkoliput oli loppuun myyty ja vaik ovelta myytiin vielä 250 kpl ja oltiin siinä ekojen parinkymmenen joukossa ni silti. liput saatiin siis (olisin luultavasti hirttäytynyt jos ei oltais saatu) ja mentiin elinan ja mohkun luo pariksi tunniksi. olin elänyt siinä toivossa että niillä ois alkoholia kun meil ei ollut rahaa mut ei ollu nii. istuskeltiin siellä ja mentiin pulloon yhdentoista jälkeen.

  pullossa oli söpö brittipoika. mut se oli kyllä aika amis, katsoi meinaan oikeudekseen puristella persettäni ja puhua hyvästä panosta :< olin siinä eturivissä ja yritin yllyttää jaakkoa antamaan sille turpaan. kun jape nousi ylös vaihtaakseen mun kanssa paikkaa niin se poika lähti karkuun. sit toinen söpö brittipoika tuli jutteleen mulle ja vakuuttelemaan ettei se perseenpuristelija ollut se joksi luulin. onhan se ihan kiva saada huomiota osakseen mut kuiteskin.

  keikka alkoi ja tajusin CMX:n ukkoontuneen hirveästi. ekaa kertaa kun näin ne yli kaksi vuotta sitten niin ne oli vielä söpöjä ja pieniä :> AW:lla oli syötävä hame. ja sitten koin elämäni tähtihetken! AW alkoi tuijottaa ja tuijotin takaisin. sitten toteutin jo pitkään mieltäni riivanneen mielihalun ja näytin sille kieltä. ja oi kuulkaa, kyllä se mies sitten nauroi ja hymyili mulle niin nätisti että meinasi jalat lähteä alta :> muutenkin keikka oli kova, vaikka aluksi siltä ei tuntunutkaan. vaikka uusin levy toimii lujaa cd-soittimessa, enpä livenä siitä suuremmin välitä. loppupuoli oli jumalainen surunmurhaajineen ja elokuun kruunuineen. ja jumankaut kun viimisenä encoressa paukahti pyörivät sähkökoneet ilmoille. taju oli vähällä lähteä.

  ikävä kyllä CMX:kin vetää juntteja puoleensa. vieressäni oli äärettömän ärsyttävä amispariskunta nuoleskelemassa ja kaatuilemassa mun päälle. sit pamahti hermot ja tönäisin sen pojan siitä vittuun. edessä seisonut järkkäri oli ihkepihkepus ja alkoi valittaa sille pojalle uuh. muutenkin siellä oli melkoinen painimeininki aina välillä. prkl.

  no joo lauantaina sitten heräsuin virkeänä selvän illan ansiosta. oli vuorossa japen siskon tytön ristiäiset. olin lainannut elinalta sen provinssimekon (ruskee koko hame jossa perhosia), japen äidiltä sukkikset ja elinalta vielä sellasen raitasen neuletakin jossa oli karvakaulukset. sit maiharit jalkaan ja menoksi. olin kuulkaas überjuhlava. ekaa kertaa kymmeneen vuoteen mekko ilman housuyhdistelyjä päällä.

  ristiäisissä oli yllättävän hauskaa. kehittelin itselleni hauskoja mielikuvia tyyliin et olen rokkikeikalla ja jumalan kämmenellä toimii livenä tosi lujaa. erikoistehosteena oli yritys hukuttaa vauva. voo \,,/ en suotta hihitellyt uskontunnustuksen kohdalla kun ateisti-riina ja muslimi-mohku nousevat tunnustamaan yhteistä uskoaan. höhö. kahvittelussa oli kivaa, hyvää kakkua ja noin. hitosti vaan on noiden suvussa kakaroita, puolet oli rääkyviä alle 10-vuotiaita.

  illalla sitten dokattiin ja dokattiin kun jape sai velkojansa eltsulta. lähdettiin paneen (ihan vaan baari nimeltä papin nenä) ja siel oli kyl hintsan tylsää :/ paitsi et alan olla kyl true-nolife kun joka paikassa aina näkee irkkituttuja. panessa ois ollu rude81inch ja yritin sille vilkutella ja oisin menny moikkaamaan mut jaakko sai mustasukkaisuuskohtauksen eikä antanut mun mennä :<

  niin ja mun korva on ollut kipee viime keskiviikko-illasta asti :< kun tultiin sunnuntaina vaasasta piti lähtee saman tien päivystykseen kun oli korva niin paskana. lääkäri ei meinannut tehä mitn, mut vaadin siltä joitain saatanan korvatippoja. ei ne kyllä ole auttaneet. "ei siellä korvassa oo mikään vialla, kato kun se ei näytä tulehtuneelta". no kyl joku on vialla kun sattuu ja sattuu eikä särkylääkkeet auta. sain kyl kaks päivää sairaslomaa enkä sitten eilen mennyt matikan kokeeseen enkä töihin. tänään menin llääketokkurassa äikän kokeeseen ja selvisin. mut perkele kun sattuu.

  ei mut! mähän en oo suklaakalenteriani vielä ees avannu! jape osti sellasen mulle kun tajusi että ehdottomasti tarvin sellasen. lupasin viimeistään kolmekymppisenä luopua siitä ihanuudesta. nii :> menen, moijoi.(Read comments)

Post a comment in response:

From:
 
Username:  Password: 
Subject:
No HTML allowed in subject
 

No Image
 

 Don't auto-format:
Message:
Enter the security code below.Allowed HTML: <a> <abbr> <acronym> <address> <area> <b> <bdo> <big> <blockquote> <br> <caption> <center> <cite> <code> <col> <colgroup> <dd> <dd> <del> <dfn> <div> <dl> <dt> <dt> <em> <font> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <hr> <i> <img> <ins> <kbd> <li> <li> <map> <marquee> <ol> <p> <pre> <q> <s> <samp> <small> <span> <strike> <strong> <sub> <sup> <table> <tbody> <td> <tfoot> <th> <thead> <tr> <tt> <u> <ul> <var> <xmp>
© 2002-2008. Blurty Journal. All rights reserved.